Partnerek


Patay KláraPS

ANGOL NYELVTANULÁS

Patay Klára

Telefon: +36 30 231 03 03
E-mail: patayklara@yahoo.com
Web: linkedin.com/in/klara-patay-65357a104

Az angol nyelv ismerete és magabiztos használata az egyik legfontosabb alapkövetelmény a mai munkaerőpiacon. Bármilyen területen is képzeled el a jövődet, az angol nyelvtudásoddal ki tudsz tűnni a jelentkezők között.  Ezen kívül egy potenciális külföldi munkalehetőséget is bevonzhatsz az életedbe ha naprakész az angolod.

Ha úgy érzed, hogy a meglévő tudásod kissé megkopott, nem mersz megszólalni angolul vagy egy másik nyelven beszélsz folyékonyan és most úgy érzed, hogy az angolt is fel szeretnéd hozni, akkor ajánlom a figyelmedbe Patay Klárát.

Többéves Amerikában szerzett munka tapasztalattal és angol szakos végzettségének köszönhetően nagyon jól tudja, milyen fontos a nyelv magabiztos ismerete. Jól bevált tanácsai már több embernek segítettek az angol nyelv tanulásában.  Testre szabott módon, a saját tempódra szabott tematikával és dinamikusan lehet nála élvezetesen elsajátítani, tovább fejleszteni az angol nyelvet bármilyen szinten is legyél.


SZAKMAI PORTRÉ

balazs_0003PSfb

Tóth Balázs
Telefon: 30/616 9059
E-mail: info@tb-photo.hu
Web: www.tb-photo.hu

Tóth Balázs, a világ leghíresebb headshot fotósának, Peter Hurley-nek társfotósa. A specialitása a hétköznapi emberek portréinak készítése, azon belül is az arckifejezéssel a fókuszban.

Fő célja: meg szeretné mutatni mindenkinek, hogy nem létezik olyan, hogy valaki nem fotogén. Olyan képeket akar készíteni, amin végre feszengés nélkül az őszinte önmagukat adhatják az emberek.

Azon dolgozik, hogy a vele való fotózás után egy kicsit máshogy tekintsenek magukra az emberek, jobban tudják magukat érezni a bőrükben. Abban bízik, hogy ez az önbizalom növekedési löket a későbbiekben hozzásegítheti az ügyfeleit a nagyobb üzleti sikerek eléréséhez is.”

 


 

17028841_1290031377700497_671198385_nPráger Péter

Mobil: 06/30-4932249
E-mail: info@pragerfoto.hu

Weboldal: www.pragerfoto.hu
Instagram: www.instagram.com/pragerfoto

Práger Péter több mint 10 éve foglalkozik fotózással. Szinte már minden területét kipróbálta, de úgy érezte a kreatív vonal érdekli, legyen szó tárgyfotózásról, vagy portréfotózásról.
A kreativitás nagyon fontos egy üzleti portréfotónál, hiszen nem mindegy hogyan mutatod be magadat egy új állás megpályázásánál.
Éppen ezért minden ügyfelének egyedi és egyben személyre szabott sorozatot készít, ami csak rá jellemző, az ő adottságaihoz igazodik.
Közösen hozzák létre azon fotókat, amit valóban szeretne kiválasztani az ügyfél, feszengés nélkül, jó hangulatban. Saját felszerelt stúdiójában egy finom meleg tea mellett tudja a hozzá fordulókkal átbeszélni fotózás előtt a részleteket.