Karrier újratervezés GYED/GYES után


Karrier újratervezés gyermekvállalás után?

Adobe Spark (53)

 

 • Szeretnéd megtalálni a hivatásodat és szívből dolgozni, egy olyan munkakörben, ami energiával tölt fel és megélhetést is biztosít?
 • Már a gyermekvállalás előtt is kérdés volt számodra, hogy szakmailag merre tovább, de nem jutott időd és energiád ennek kitalálására?
 • Próbálkoztál már önállóan személyiség & egyéb tesztekkel és különböző könyvekkel, amik segíthettek volna, de mégsem jött meg a várt áttörés?
 • Több éve távol vagy a munkaerő piactól és minden idődet lekötötték a gyerekek eddig, hamarosan viszont eljön a visszatérés ideje, de a régi munkahelyed már nem vonz viszont nincs ötleted, hogy mit dolgoznál a legszívesebben és hol?

NEM VAGY EGYEDÜL!


Egy több héten át tartó, programra invitállak, ami segít számodra, hogy kitaláld a folytatást, hogy milyen területen dolgozz, ami számodra örömet jelentő és meg is élsz belőle. 2 hetente vagy havonta 1x fogunk találkozni, összesen 6 alkalommal, aminek a végére birtokában leszel minden szükséges infónak és felismerésnek, ami lendületbe hoz és a számodra “álomállást” jelentő lehetőség 

Az élet túl rövid és te túl értékes vagy ahhoz, hogy kényszermegoldást válassz, mert tanácstalan vagy és szorít az idő.

Mivel leszel gazdagabb a közös alkalmak után?

 • Képbe kerülsz a munkaerőpiacon lévő aktuális trendekkel
 • Megtalálod az erősségeidet, amikre építhetsz
 • Megtaláljuk a félelmeid okát és megszabadulunk tőle
 • Kikristályosodott karrier terveket kapsz a jövődre nézve
 • Felpörgetjük a magabiztosságodat, hogy motivált és cselekvőképes állapotba kerülj
 • Karrier célokat és megvalósítási ötleteket
 • Egy profi CV-t, amivel biztosan behívnak, ha állást kell keresned és még nagyon sok hasznos dolgot!

 

Miért dolgozz velem?

karrier_tervezes_01karrier_tervezes_02Több mint 10 éves fejvadász pályafutásom alatt minden szakterületen, pénzügytől kezdve, HR, beszerzés, asszisztencia, jogi, gyógyszeripari, informatikai és SSC területeken át támogattam különböző senioritású szakemberek karrier váltásait. Voltam toborzási asszisztens, fejvadász, majd toborzási vezetőként 10+ fős csapatokat irányítottam az elmúlt 6 évben, mielőtt kismama lettem. Számos szakembert segítettem már a sikeres karrierváltásában és juttattam el egy számára jobb, új karrier lehetőséghez különböző tapasztalati háttérrel és eltérő szektorokban. Én is anya vagyok és tudom, tapasztalom a különböző női szerepek összeegyeztetésének kihívásait. Ettől függetlenül véleményem szerint a munka, az önkiteljesedés egyik eszköze és hiszem, hogy mindenkinek van tehetsége valamihez. A munkavégzés nem egy szükséges rossz, ami az életünket nehezíti, hanem lehet öröm és sikerforrás, eszköz arra, hogy megvalósítsuk a terveinket és álmainkat az életünk különböző területein. Ebben szeretnék neked is segíteni, hogy te is megtaláld azt a tevékenységet, ami örömöt ad neked és előre visz az életedben!


Jelentkezés

* Kötelező mező