Szolgáltatások


“Nekem van a legjobb munkám. Szeretem, amit csinálok.”

Ennek egy hétköznapi gondolatnak kellene lennie. Ha nem így van, időnk egyharmadában nem érezzük igazán jól magunkat. Ez havonta 160 óra. Annyi, mint Budapest Thaiföld kocsival. És ebben az esetben egy paradicsomi környezet vár ránk utazásunk végén. A 160 óra munka után pedig egy újabb 160 óra vár ránk.

Tégy azért, hogy a következő 160 órád egy fantasztikus utazás legyen a munka világában!

A Career Coaching (karrier coaching) ebben az utazásban tud eszköz lenni számodra,

 

  • HA már megfogalmazódott benned a változás utáni vágy, vagy éppen erőt szeretnél gyűjteni az változtatásra
  • HA van munkád, de nem az igazi
  • HA nincs munkád, és meg szeretnéd találni a számodra ideálisat
  • HA szakmát szeretnél váltani
  • HA éppen csak azt szeretnéd megtudni, hogy mik az erősségeid

 

 

Akkor szeretettel várlak egyéni ülés alkalmaimra.

Légy bátor és ismerd meg jobban képességeidet és lehetőségeidet, hogy neked legyen a legjobb, a hozzád leginkább passzoló munkád, és szeresd, amit csinálsz. 9 év fejvadászat, több ezer interjú és több száz elhelyezett szakember tapasztalata alapján a coaching széles eszköztárást felhasználva dolgoztam ki új módszereket arra, hogy hogyan juthatsz el a karrieredben az általad vágyott célhoz, legyen az teljes karrierváltás, magasabb pozíció egy adott munkahelyen, új kihívások keresése, saját cégalapítás vagy csak szimplán egy új munkahely, aminek a megszerzése nehézkesnek tűnik számodra.

A karrierr coaching tevékenységet már évekkel ezelőtt elkezdtem alkalmazni, melynek köszönhetően több tapasztalt szakembernek segítettem különböző szakterületeken eljutni az új pozíciójába. 2015-ben befejeztem egy intenzív coaching tanfolyamot, ami után egy váratlan pillanatban megérkezett az „ihlet”, hogy aktívan alkalmaznom kell a megtanultakat.

Mi adta az ihletet?

Egy álmos vasárnap délután a nagynéném panaszolta, hogy az egyik barátnője férjét, hosszú-hosszú (25+ év) idő után elküldték a munkahelyéről és tudnánk –e neki fejvadászként segíteni. Rögtön tudtam, hogy kicsi az esély rá hogy egy ilyen specifikus szakembernek mi fejvadászként tudjunk záros határidőn belül állást tudjunk találni. Viszont megpróbálkozhatunk valami mással! Karrier coaching keretében meg tudom erősíteni és fel tudom készíteni őt, hogy aktivizálja a saját tudását, tehetségét és tapasztalatait annak érdekében, hogy megtalálja a számára megfelelő lehetőséget a munkaerőpiacon. Így kezdődött a karrier coaching munkásságom nyáron és 3 hónap múlva már dolgozott is az ügyfelem.