Bemutatkozás


2015-ben végeztem a Lemma Coaching iskolában és azóta segítem a hozzám fordulókat a karrierük fejlesztésében coaching eszközökkel is. Imádok tanulni és fejlődni, azóta is több képzésen, workshopon vettem részt, amik módszertani inspirációt is adnak számomra.

Szeretem a munkámat, szerencsésnek érzem magamat, mert ha ingyen kellene csinálni, akkor is karrier tanácsokat osztogatnék. Már az egyetem után is úgy éreztem, hogy a fejvadászatot pontosan nekem találták ki. Ez a szenvedélyem a karrierutak menedzselését illetően azóta sem csökkent. Energiával tölt fel ha új embereket ismerhetek meg.

Küldetésemnek érzem, hogy minél több boldog munkavállaló legyen Magyarországon. Szerintem a munkavégzés nem egy szükséges rossz, ami az életünket nehezíti, hanem lehet öröm és sikerforrás, eszköz arra, hogy megvalósítsuk a terveinket és álmainkat az életünk különböző területein.

Ebben szeretnék neked is segíteni, hogy te is megtaláld azt a tevékenységet, ami örömöt ad neked és előre visz az életedben! Mert minden ember csupa TUDÁS – TAPASZTALAT- TEHETSÉG ÉS LEHETŐSÉG! TE is! Ha nem hiszed, gyere el hozzám és felfedezzük benned!

Szakmailag több mint 10 éves fejvadász pálya áll mögöttem. Ez alatt minden szakterületen, pénzügytől kezdve, HR, beszerzés, asszisztencia, jogi, gyógyszeripari, informatikai és SSC területeken át támogattam különböző senioritású szakemberek karrier váltásait. Voltam toborzási asszisztens, fejvadász, majd toborzási vezetőként 10+ fős csapatokat irányítottam az elmúlt 6 évben. Számos szakembert segítettem már a sikeres karrierváltásában és juttattam el egy számára jobb, új karrier lehetőséghez különböző tapasztalati háttérrel és eltérő szektorokban.